Despre Attipas


Attipas - Știința mersului

Brand-ul Attipas a fost lansat după 7 ani de cercetare și dezvoltare desfășurată în colaborare cu Centrul de Dezvoltare al Comportamentului Cognitiv de la Universitatea din Seoul, pe baza cunoașterii biomecanice a dezvoltării creierului. Permițând copiilor mici să simtă talpa pantofilor și să-și miște liber degetele de la picioare, Attipas ajută la corectarea mersului copilului prin distribuirea uniformă a presiunii piciorului. Pantofii Attipas facilitează, de asemenea, dezvoltarea cognitivă, permițând copilului să simtă suprafețele de sub picioare și să răspundă la acel stimul.

Este bine cunoscut faptul că cea mai bună alegere pentru dezvoltarea rapidă și corectă a picioarelor bebelușilor este mersul în picioarele goale. Dar acest lucru nu este posibil tot timpul, motiv pentru care a fost creat pantoful-șosetă Attipas.

Pantofii Attipas sunt perfecți pentru copiii de la 6 luni până la 4 ani, exact vârsta când picioarele cresc și copilul trebuie să dezvolte mersul corect.

Avantajele Attipas

                             

Unde se pot purta Attipas?

Attipas sunt primii pantofi din lume, pentru copiii sub 4 ani, care pot fi folosiți atât în interior cât și în exterior.

Interior:

● Papuci pentru casă, mai ales dacă aveți o podea rece sau alunecoasă.
● Fiind foarte ușor de încălțat, îi face practici pentru creșă sau grădiniță. Nu au șiret sau fermoar. Le poate purta ca pe niște șosete.
● Ideali pentru locurile de joacă publice, labirinturi, camere pentru copii, etc. Chiar dacă există semnul "fără pantofi" îi poate purta, Attipas fiind mai degrabă pantofi-șosetă. Practici și din punct de vedere al igienei, deoarece picioarele copilului nu ating suprafețele murdare.
● O alegere excelentă pentru centrele comerciale, în special în timpul iernii, atunci când poartă pantofi grei și groși. Cu Attipas se va simți confortabil și vă veți putea bucura mai mult de cumpărături.
● Pantofi de schimb la petrecerile pentru copii. Ocupă un spațiu foarte mic în geanta mamei și pot fi încălțați rapid.

Exterior:

● Ideali pentru plimbările pe stradă, atunci când vremea este caldă și uscată. Copilul se va simți confortabil când urcă, sare sau aleargă, deoarece talpa lor nu alunecă și este foarte flexibilă. În funcție de temperatura exterioară Attipas pot fi purtați și cu o pereche suplimentară de șosete.
● Excelenti pentru mersul în natură, pe iarbă, pietre mici, nisip etc. Piciorușele se vor simți ca și cum ar fi desculț, în același timp fiind protejat de leziuni și tăieturi.
● Potriviți pentru plimbările pe plajă sau la piscină. Dacă se udă, le puteți usca la fel de repede ca și șosetele obișnuite.
● Attipas este cea mai bună opțiune pentru locurile de joacă pentru copii în aer liber, deoarece acestea sunt ușoare și flexibile.

Nu vă fie teamă că pantofii se vor murdări, Attipas se pot spăla de mână sau la mașină. Mai multe despre instrucțiunile de spălare aici.